Oordeel Adviescommissie Bezwaarschriften

De onafhankelijk adviescommissie heeft haar oordeel gegeven over de ingediende bezwaarschriften op de verleende omgevingsvergunning. De Adviescommissie bezwaarschriften is van oordeel dat het college terecht en op juiste gronden heeft besloten om aan vergunninghouder een omgevingsvergunning te verlenen. Hiermee volgt het advies om de bezwaarden ontvankelijk te verklaren in hun bezwaren; de bezwaarschriften ongegrond te verklaren en het besluit in stand te laten.

Het College van B&W heeft het advies van de onafhankelijke adviescommissie overgenomen en ziet geen reden voor het oordeel dat het advies van de Adviescommissie bezwaarschriften op onzorgvuldige wijze tot stand is gekomen dan wel anderszins onvolledig is of gebreken vertoont.

Per 23 oktober 2023 is de zes weken durende termijn ingegaan waarbinnen er in beroep gegaan kan worden door de bezwaarmakers.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Klik hier om op uw gegevens achter te laten en als de eerste het nieuws te ontvangen.

Vind je dit nieuwsbericht leuk? Deel het dan via de knoppen hieronder:

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Whatsapp

Meld u aan via onderstaand formulier