Verkoop nieuwbouwappartementen Winterheide Wolvega tijdelijk uit de verkoop door bezwaren op de omgevingsvergunning

Projectontwikkelaar Paiva heeft de verkoop van appartementen in de Lindewijk tijdelijk on hold gezet. De verkoop en bouw van 27 nieuwbouwappartementen wordt vertraagd door bezwaren die zijn ingediend op de verleende omgevingsvergunning.

Op 18 april werd de omgevingsvergunning door de gemeente afgegeven. Er zijn negen bezwaren ingediend tegen deze omgevingsvergunning. De gemeente moet deze bezwaarschriften behandelen. Voor hoeveel vertraging de bezwaarschriften zorgen, is op dit moment niet bekend. De verkoop is daarom tijdelijk opgeschort totdat er een duidelijke planning gecommuniceerd kan worden over de start van de bouw en het verwachte oplevermoment.

Na de start verkoop bij Home Center Wolvega begin maart dit jaar was er veel interesse in de appartementen en de penthouses van de woontoren. Er zijn inmiddels diverse opties afgesloten en er is nog steeds veel interesse voor het nieuwbouwproject. Zodra het project weer in de verkoop gaat, zullen de huidige optanten de eerste kans krijgen om alsnog hun droomappartement te kunnen kopen.

Het laatste nieuws rondom de nieuwbouwappartementen kunt u vinden opĀ www.buitengewoonwonen.nl.

Vind je dit nieuwsbericht leuk? Deel het dan via de knoppen hieronder:

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Whatsapp

Meld u aan via onderstaand formulier